MENU
(607) 273-3565
< Back to Projects

This project was an modest scale renovation project for the Department of Rhetorical Studies.  Funded largely by a Alumni donor this project involved more historic tones while creating an interior classroom environment of a more modern character. The existing hallway was modernized using a built-in undulating, linear bench serving as waiting, meeting and collaboration area. Custom wall panels with glass shield the classroom from view while allowing the natural light to filter into the classroom spaces.

See similar projects

Sims Hall | Communication & Rhetorical Studies

205
0

This project was an modest scale renovation project for the Department of Rhetorical Studies.  Funded largely by a Alumni donor this project involved more historic tones while creating an interior classroom environment of a more modern character. The existing hallway was modernized using a built-in undulating, linear bench serving as waiting, meeting and collaboration area. Custom wall panels with glass shield the classroom from view while allowing the natural light to filter into the classroom spaces.

See similar projects